Urban Landscape Lighting Design-night City skisset av lys og skygge

- Feb 13, 2020-

Design for urban landskapsbelysning - natt by tegnet av lys og skygge

Da natten falt og lyktene først kom på, vinket lysene en "magisk pinne" for å gjøre byen drømmende og vakker. Det stadig skiftende lyset og skyggen får bygningene til å forandre seg under bjelken, tilfører sjarm og tilfører ny kunstnerisk vitalitet i byen.

Nattscener er utvilsomt et kraftfullt middel til å fremme og fremme sjarmen i byen. For eksempel gjenspeiler belysningen av Bund-landskapet temperamentet som er utfelt av sammensmeltningen av Shanghais tradisjon og modernitet. Det har fått universell ros fra samfunnet og også fremmet utviklingen av Bund nattlivsturisme.

Med den økonomiske utviklingen, teknologiske fremskritt, kapitaldeltakelse og politisk støtte, har Nightscape Lighting blitt et hetsblåsende visittkort for flere og flere byer. Samtidig som det stimulerer nattlandsturismen til å blomstre, har den også beriket folks kulturelle liv.

Blant de fem glade næringene som er foreslått av statsrådet, er turistnæringen og kulturindustrien blant dem. Den kulturelle reiselivsnæringen vil bli et hett sted for industriinvesteringer og oppmerksomhet i løpet av de neste årene, og det vil bringe nye muligheter, nye utfordringer og nye drivere for belysningsindustrien.

Samtidig er utviklingen av urban infrastrukturbygging, urban nattturøkonomi, karakteristiske byer, "Belt and Road" og PPP-modeller også viktige drivkrafter for den raske veksten av nattlig belysning i urbane.

For tiden har Kina blitt verdens største marked for landskapsbelysning, og bransjeskalaen forventes å nå 100 milliarder yuan innen 2020. Med den kontinuerlige utviklingen av urban nattbelysningskonstruksjon, har status for nattbelysningsplanlegging og design innen konstruksjon av bybelysning også bli stadig mer fremtredende.

Men med økningen i mengde og innflytelse av urban landskapsbelysning, har imidlertid samfunnet og kulturen også satt høyere krav til det. Konstruksjonen av nattbelysning må også gjenspeile det folkorienterte sosiale konseptet og økonomiske fordeler under forutsetningen om å møte den funksjonelle posisjoneringen. Tjenesteverdi og historiske og kulturelle arv.