Sommerfestivalen lyktedekorasjoner

- Aug 03, 2019-

Sommerfest lanternedekorasjoner

Om den varme sommeren føler folk seg alltid opprørte og opprørte. Hvis du gir deg et glass isvann, en popsicle og en papirvifte, vil du føle deg kul. Så hvordan pynter du lyktindustriens sommerfestival?


Sommerfestivalen lanternedekorasjon begynner med fargetilpasningen, som får folk til å føle den forfriskende følelsen visuelt, og deretter følger reglene for materialvalget, det forfriskende og tynne.

I fargevalget er den første blåsteinblå, og den blå har en dyp og vakker skjønnhet. Det er edelt og rasjonelt, og gjør at folk samtidig føler seg kule, noe som passer veldig godt til sommeren. Den andre typen er asurblå. Azurblå er ikke en veldig dyp farge. Den hører til lysfargen på blå, men den er også veldig godt egnet til sommer. Den tredje typen er den lyshvite av den lyse fargen, og den hvite fargen trenger en kjølig farge, som snø som is, noe som gir en kald sommer. Det er ikke galt å bruke mer kule farger om sommeren. Dette er den grunnleggende sunn fornuft som mange amerikanske designere kjenner, men det er mest effektivt å søke innovasjon innen fargematching.


Kombinasjonen av materialer skal gi alle en kjølig følelse, naturlig, utsøkt og tynn, slik at de mest brukte elementene om sommeren er gjennomsiktig akryl, ikke-farget transparent konsistens kan gi en kul følelse.