Ledet juletre

- Aug 15, 2019-

ledet juletreet

Det er på høy tid å bestemme seg for julepynt. Kan noen forestille seg jul uten et tradisjonelt juletre som er vakkert dekorert med blåskjær og lette strenger? Vi tror ikke det! Derfor, spesielt for deg, forberedte vi juletre deksler av høyeste kvalitet.

Christmas Tree er dekslene som er kompatible med Flower Towers laget av lesterlighting. De ble opprettet for å gi innbyggerne muligheten til å dekorere byene i løpet av julen når vakre blomster blekner.

led juletre er den beste måten å takle lagring av blomster tårn på vinterstid. En veldig enkel installasjon av dekselet gjør julearrangementet jevnt og enkelt. En spesiell festing av dekorasjonen til Blomstertårnet sikrer innbyggerne sikkerhet og motstand mot hærverk, og gir en garanti for en sikker investering og langsiktig fordel ved kjøp av Terra juletre.

Det er forskjellige størrelser (fra 2 til 13 meter) og forskjellige farger tilgjengelig. Granen kan være: rød, grønn og hvit. Vi tilbyr også et bredt utvalg av ekstra juletreelementer: tradisjonell eller lys dekorasjon, streng med LED-lys med en varm eller kald versjon. Takket være dette kan hver klient lage sin egen versjon av et juletre, ikke bare perfekt for det offentlige rom.

Gjør denne julen uforglemmelig.