Typer av LED-hagelys

- May 18, 2019-

LED-hagelys og landskapslys er alle slags utendørsbelysning. Hagelys refererer til utendørs vegbelysning under 6 meter. Hovedkomponentene er: lyskilde, lamper, lampestolper, flenser, grunnleggende innebygde deler. sammensetning. Den brukes hovedsakelig til utendørsbelysning i urbane sakte baner, trange baner, boligkvarterer, turistattraksjoner, offentlige steder som parker og torg, noe som kan forlenge tiden for folks friluftsliv og forbedre eiendomssikkerheten.

Det er europeiske hagelys, moderne hagelys og klassiske hagelys. De tre forskjellige hagelysene representerer tre forskjellige stiler, som er designet i henhold til den nåværende urbane stilen og romfartsscenen.

Med utviklingen av Kina de siste årene har bybelysning også blitt bedre og bedre, og det er to typer hagelys i samfunnet og firkantede hagelys. Så, hva slags materiale er bedre for hagelys? Finnes i stål og aluminium. For det første, aluminium med tanke på fasthet, har et lavt kokepunkt og er svært fleksibelt og blir lett deformert når det utsettes for høye temperaturer, og er relativt dårligere enn stål. Fra prissynspunktet er arbeidet med hagelys komplisert, produksjonskostnadene for støpt aluminium er høye, prosessen er komplisert, og prisen er 3-6 ganger høyere enn for hagematerialer. Fra utførelsessynet er utførelsen av støpt aluminium og støpejern mye mer komplisert enn stålmaterialer. Hvis stilen generelt er aluminium og jern, velger du stål hvis du er sterk og kvalitet.