Vanntett LED Gummi Wire String Lights

10m 100 ledet gummi streng lys med hvit farge og hvit kabel Produktbeskrivelse * 10 lysdioder per 1 meter lengde. * Kommersiell kvalitet hvit gummikabel med kontakter. * Egnet for langvarig utendørs bruk. * Koble opp til 200 meter fra en plugg. * Del av 220-240v tilkoblingsområde. * ...

Produktdetaljer

gummi ledet streng light2.jpg

10m 100 ledet gummi streng lys med hvit farge og hvit kabel


produktbeskrivelse

* 10 lysdioder per 1 meter lengde.

* Kommersiell kvalitet hvit gummikabel med kontakter.

* Egnet for langvarig utendørs bruk.

* Koble opp til 200 meter fra en plugg.

* Del av 220-240v tilkoblingsområde.

* Krav til strømkabel.

ledet streng light.jpg

Kommersiell kvalitetsstrenglampe har 100 LED-lys. Dette settet har en tynt lengde på 10M og kommer på en hvit gummikabel.


Vårt spenningsforbindelige lyssystem er en av de beste tilgjengelige for kommersielle og store innenlandske skjermer. Designet, materialene, holdbarheten, sikkerheten og den samlede effekten av disse lysene har blitt perfeksjonert takket være over 10 års forskning og utvikling.


Disse lysene er produsert ved hjelp av de nyeste byggeprosessene, inkludert pæreforseglingsteknologi for å sikre god holdbarhet for langvarig innendørs eller utendørs bruk.


Våre LED-strenglampe av høy kvalitet er perfekte for bruk i gardiner for vinduer og bryllup bakgrunner ved hjelp av gardintilbehøret. De kan også brukes til trær, gjerder, busker, bygninger og mer.


Som en del av vårt nettspenningssystem, kan du bare koble sammen flere lyssnorer for å dekke dine behov, og du sparer tid, penger og stikkontakter. Velg mellom vårt ekspansive utvalg av Fairy Lights, Icicles, Nets, Motifs, Reins og Gardiner, som er lett å koble til med vår unike, enkle push & screw design


Forespørsel