Utendørs Ledet Patio String Lights

Utendørs ledede patio-lyslamper Merknader og instruksjoner 1, vanntett: Hvis den brukes utendørs, vennligst sett inn kontrolleren og bakluken med plastposer ikke komme inn i vannet (om regnet, morgendugg strømmer inn i kontrolleren, vil kortslutte, oh ), Lantern perler og linjer er ...

Produktdetaljer

Utendørs ledet patio streng lys


kobbertrådstreng light11.jpg


Notater og instruksjoner


1, Vanntett: Hvis det brukes utendørs, vennligst sett inn kontrolleren og bakluken med plastposer ikke inn i vannet (om regn, morgendugg strømmer inn i kontrolleren vil kortslutte, oh), Lanterneperler og Linjer er vanntette Åh! Men du kan ikke suge i vannet, lysene installert så langt som mulig etter en fast levetid, risting, trekking vil redusere levetiden til Oh!


2, Spesifikasjoner: Lengden på utendørs ledde patio streng lys spesifikasjoner refererer til omtrentlig lengde fra forsiden til enden (inkludert plugg, hale, kontroller, etc.), den faktiske lengden på de forskjellige modellene, batch måling vil være litt forskjellig, Den faktiske målte lengden er mellom 9 og 10 meter, ikke mindre enn 9 meter. 20 meter for 19 til 20 meter, og så videre.


3, Beskrivelse: På grunn av kamerautstyret, dataskjermer og andre grunner, bilder og den faktiske fargen uunngåelig er det nyanser, forskjellige batcher, forskjellige modeller av samme farge vil ha en liten fargeforskjell, det anbefales å kjøpe direkte med samme modell og prøv å kjøpe en gang.


4, Outdoor Led Patio String Lights produsert av masseproduksjonen av maskinen, og av og til viser antall individuelle lysstrenger litt feil antall perler i henhold til industristandarder, en streng av lys og dødt lys på 3 (inkludert 3 丨mindre enn vanlig lampe perler, vi returnerte gratis eller gjøre riktig kompensasjon.


utendørs ledet patio streng lights2.jpg


无 标题 .pngkontakt oss.jpgForespørsel