Led Jellyfish Utendørs

LED-modeller med LED-modeller LED-modelleringslampe, laget av regnbueør og aluminiumstrimmel, kan gjøres i henhold til kravene i en rekke mønstre, som dyr, mennesker og tegn. Slike produkter med dekorative lysformer, forskjellige mønstre, ideelle for torg, shopping ...

Produktdetaljer

Ledet maneter uteLED modellering lys


LED-modelleringslampe, laget av regnbuerør og aluminiumstrimmel, kan gjøres i henhold til kravene i en rekke mønstre, slik som dyr, mennesker og tegn. Slike produkter med dekorativ lysform, forskjellige mønstre, ideelle for torg, kjøpesentre og andre store arenaer. Fulle LED-lamper, CE-standardplugg. God sikkerhet. Utendørs bruk, ikke redd for rain.Achieved IP65 vanntett standard. Er hotellets førstevalg for utendørs dekorasjon.
1. Input Power: A: Dette produktet kan bruke 220V strømforsyning. B: 24V strømforsyning. C: batteriboks 4,5V (3 AA batterier) strømforsyning. (Pris 220V strømforsyning)


2. Lyskilde: Dette produktet bruker flat konkav konkave lys LED-lampe utgang lyskilde, lysstyrke og stabilitet, Lang levetid, energibesparende og miljøvern


3. Sikkerhet: Alle kontaktene til dette produktet er dobbeltlags PVC- eller gummibøsningsisolasjonsbeskyttelse for å hindre lekkasje. Hvis du ved et uhell har skadet ledningen, berører en liten følelse av akupunktur, ingen fare for liv og sikkerhet. La ikke barn å komme i nær kontakt etter at du slår på strømmen, og det er sikrere hvis det drives av 24V lavspenning eller batteristrøm.


4. Utseende: Dette produktet er en lav-effekt akryl Disu produkter. Ledningene er farget i dikro plast og lyskilden er innebygd for å maksimere det naturlige utseendet.


5. Dekorativ rådgivning: Etter at produktet er opplyst, er fargen myk, lysstyrken er moderat, den kan brukes mye i stuen, soverom, studere tebar, kaffebar og annen underholdningstjeneste, skrivebord, vei og andre plasserer utsmykning dekorative belysning.


6. Rengjøringsråd: Dette produktet brukes før dekorasjon. Prøv å ikke skade firmaet med gjennomsiktig støvtett plastpose. Pakking hvis plastposen skadet mosaikk faller støv, skrubbe med en fuktig klut og tørk deretter naturlig. Merk at Når du rengjør, trekk ut strømmen for å unngå elektrisk støt.contact us.jpg

Forespørsel