3d Tiger Led Dekorasjon Motiv Light

1. Lesterlighting er en produsent spesialisert på LED-belysningsteknologi og -applikasjon. Vi har et sterkt og profesjonelt FoU-team, og tilbyr også ODM & OEM-service for å designe og produsere LED-ferie dekorative produkter du trenger. 2. Strenge kvalitetskontroll går gjennom hver prosedyre ...

Produktdetaljer


3D tiger motif light.png

c.png


shipping.jpg


om us.jpg

1. Lesterlighting er en produsent spesialisert på LED-belysningsteknologi og -applikasjon. Vi har et sterkt og profesjonelt FoU-team, og tilbyr også ODM & OEM-service for å designe og produsere LED-ferie dekorative produkter du trenger.
2. Strenge kvalitetskontroll går gjennom hver prosedyre av produksjonsprogresjonen fra materialinnkjøp og ferdigproduseringstesting for å sikre høy kvalitet på produktene vi tilbys.
3. Våre produkter er sertifisert av de mest prestisjefylte nasjonale og internasjonale institusjonene.
4. Vi kan tilby deg bedre pris som den direkte distributøren og ved å redusere produksjonskostnadene i veien for å kontrollere hver produksjonsprosedyre fra å designe for å produsere oss selv.
5. Vårt prinsipp er å tilby deg produktene med best kvalitet og mest konkurransedyktig pris. Win-win er vårt ultimate mål.


process.png


Våre tjenester

• Ta deg tid til å forstå ditt krav fullt ut.

• Tilbyr løsning av enhver form for dekorasjon.

• Forespørsel vil bli besvart innen 2 timer.

• Riktig pakking og forsendelse gjør at varer kommer til sikkerhet.

• Lett å montere, sette opp, flytte og lagre


production.jpg

kontakt oss.jpg

Forespørsel