Oppladbart Flood Light 30W

Oppladbart flomlys 30W Om oss Shenzhen Lesterlighting Technology Co., Limited. er en pioner produsent av opto-elektroniske produkter i Kina. Våre produksjonsanlegg i Kina tilbyr kvalitetsprodukter og den beste verdien i verden. Vårt firma er dedikert til kundeservice og ...

Produktdetaljer

Oppladbart flomlys 30WModellnummer LST-RLF-30B
Navn Oppladbart flomlys 30W
makt 30W
Lyskilde LED Integrere lyskilde
Fargetemperatur Varm hvit / hvit
Strålevinkel 120 °
Batterikapasitet 11,1 V 2200mAh
Adapter AC110-240V; DC12.6V 500mA
Produktfarge Gul
IP Guard IP65
Jobbe tid 4timer
Materiale aluminium + herdet glass
Pakkestørrelse 270 * 185 * 285mm
Anvendelsesområde Produktene er mye brukt i piknik og camping om natten, fiske om natten, strømbruddssituasjon, reparasjonsarbeid, byggeplasser, gatebelysning og andre steder og prosjekter.


59019b45c2582.png
Om oss


Shenzhen Lesterlighting Technology Co, Limited. er en pioner produsent av opto-elektroniske produkter i Kina. Våre produksjonsanlegg i Kina tilbyr kvalitetsprodukter og den beste verdien i verden. Vårt firma er dedikert til kundeservice og kvalitetsprodukt til konkurransedyktige priser, og tilbyr mange års erfaring med å jobbe med optoelektroniske produkter for belysning til alle våre kunder.


LESTERLIGHTING ble grunnlagt i 2002 og har hovedkvarter i Shenzhen, med fire grener i Kina. LESTERLIGHTING fokuserer på, men ikke begrenses til forskning, utvikling og produksjon av LED, EL, LCM, bytte strømforsyninger, digitale produkter, oppladbart flomlys, kommunikasjonsutstyr, husholdningsapparater, bilelektronikk og nye energiprodukter. Vi har en rekke kjente eksperter som har gjort fremragende bidrag til mange produkter som har søkt om patenter.


certificate1.jpgkontakt oss.jpg
Forespørsel