LED Rope Light Hjem Commercial Decoration

Produktnavn: LED runde sekundær linje regnbueør Arbeidsspenning: AC 220V Produktspesifikasjoner: Diameter 11mm, 24 perler / meter, 100 meter / rulle (hele volumet av salg er ikke mindre enn antall salg, plugg nummeret til å kjøpe sammen med behovet) Produktegenskaper: Bruk minst 1 ...

Produktdetaljer

16368934.jpg

Produktnavn: LED runde sekundær linje regnbue rør

Arbeidsspenning: AC 220V

Produktspesifikasjoner: Diameter 11mm, 24 perler / meter, 100 meter / rulle (hele volumet av salg er ikke mindre enn antall salg, plugg nummeret til å kjøpe sammen med behovet)

Produktegenskaper: Bruk minst 1 meter 1 kutt, i henhold til merkeskåret ved bruk av pluggtråd kan tennes, kan en pluggledning brukes til å koble lampen 1-50 meter.

Lampe perler farge: varm, hvit, rød, blå, rosa, grønn, farge andre farger vennligst kontakt kundeservice


vanlig problem:

1. Kutt forbindelsen ikke skinner: Etter at lampen har et kutt, det er et snitt utenfor kuttet, kan bli kuttet feil, kutt i 1 meter skrap, kan ikke repareres. Vennligst trykk på merket for å minne avdelingen kuttet .

2. Etter at tilkoblingen ikke er lys eller lokalt lys: det er anslått at plugglampen ikke er koblet til deler, lys med strøm, det er en rekke lys ikke lyser eller hver meter ikke lyser, pluggen er ikke koblet til , må du plugge pluggen riktig eksentrisk på nytt.

3. Lys med strøm når kortslutning oppstår, selv ved stikkontakten, er det anslått satt skråt, og behovet for å håndtere den tilsvarende stiftledningen må ikke passere en nål gjennom to ledninger.

Forespørsel