El Panel T-skjorte

El Panel T-skjorte

el panel t-skjorte: Elektroluminescens (EL) er et optisk fenomen og elektrisk fenomen hvor et materiale utsender lys som respons på passasje av en elektrisk strøm eller til et sterkt elektrisk felt. Elektroluminescens er resultatet av radiativ rekombination av elektroner og hull i en ...

Produktdetaljer

el panel t-skjorte:

Elektroluminescens (EL) er et optisk fenomen og elektrisk fenomen hvor et materiale utsender lys som respons på passasje av en elektrisk strøm eller til et sterkt elektrisk felt.

Elektroluminescens er resultatet av radiativ rekombination av elektroner og hull i et materiale, vanligvis en halvleder. De begeistrede elektronene frigir sin energi som fotoner - lys. Før rekombination kan elektroner og hull separeres enten ved doping av materialet til å danne et pn-kryss (i halvleder-elektroluminescerende innretninger som lysemitterende dioder) eller gjennom eksitering ved påvirkning av høyenergi-elektroner akselerert av et sterkt elektrisk felt (som med fosforene i elektrolyserende skjermer).

Det er en oppdatert og sikker lys ressurs, mye brukt for innendørs og utendørs reklame i dag, spesielt for Kina, Sør-Afrika, Korea, USA, Mexcio, Japan, europeiske land.

el panel t-skjorte bilde show:

el panel t shirt

el panel t shirt

el panel t shirt

el panel t shirt

el panel t shirt

el panel t shirt

Forespørsel